Rekommendationer

MÅNGSIDIG“Verena är vår sociala och videoansvariga på Local Glimpse och det var ett nöje att arbeta med. Hon är en fantastisk lagspelare och en person som visar initiativ samtidigt som hon är mångsidig och skicklig.”Leonor de Chantérac

- Local Glimpse ”Verena har förmågan att verkligen engagera användare i sociala medier genom smarta och genomtänkta marknadsföringsplaner och strategier, vilket har varit till stor hjälp för många av de kunder vi har arbetat med. Jag rekommenderar starkt Verenas marknadsföringsförmåga”


Emir Mehmedovic

- Local Glimpse 

PERFECT FIT"Verena är en effektiv medarbetare, en fantastisk personlighet och passar perfekt in i alla lag! Hennes kunskap om att bygga ett företag genom sociala medier har visat sig vara till hjälp vid många tillfällen. Jag rekommenderar att du håller kontakten med henne!”Richard Hendriksson

- Local Glimpse 


”Verena arbetade på Local Glimpse i ett och ett halvt år. Under företagets utveckling arbetade hon i olika roller och höll alltid en mycket hög professionalism. Hon var särskilt effektiv och begåvad när det gällde att hantera, schemalägga och utöka våra sociala mediekonton. Hon var också ansvarig för att skapa en innehållsstrategi för en av våra kunder.”


Benjamin Kesler

-Co-founder of Local Glimpse

"Verena är en mångbegåvad person som vet hur man underhåller hemsidor, föreslår grafiska layouter och ger input till olika marknadsföringsuppgifter. Verena tycker om att arbeta i en miljö med tydligt definierade uppgifter och stöttar kollegor så att den viktiga feedbacken för en marknadsföringsförbättring finns tillgänglig. .Det är också ett nöje att vara med Verena med hennes positiva attityd och glada syn på livet."


Jakob Kesje

-IVISYS

Verena är en kreativ och ambitiös kollega som har varit en stor tillgång för vår kund inom försäkringsbranschen, från att översätta texter till att optimera webbplatser.

Oscar Folkesson

-Upgraded People

Fortfarande osäker?

Det är inte alltid lätt att fatta ett beslut. Låt oss bara diskutera vad du behöver – helst idag!